Matias Lehtoselle ei sopimusta Tapparaan - palaa vahvistamaan TUTOa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Matias Lehtonen pelasi vahvan kauden TUTOssa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Tapparassa koeajalla ollut Matias Lehtonen tekee paluun Turkuun, mutta pelit kirvesrinnoissa ovat silti mahdollisia.

TUTO saa takaisin tärkeän palasen hyökkäykseensä, kun Tapparassa koeajalla ollut Matias Lehtonen tekee paluun Kupittaalle. Edellisellä kaudella 23-vuotias TPS-kasvatti tehtaili runkosarjassa 45 pistettä (19+26), jonka lisäksi Mestis-hopeaan päättyneissä pudotuspeleissä pudotuspeleissä syntyi tehot 2+8=10.

- Lehtonen oli viime kaudella Mestiksen läpimurtopelaaja. Hänen tehopistemääränsä nelinkertastui edelliseen kauteen verrattuna, joka on osoitus hyvästä työstä niin pelaajan kuin valmennuksenkin osalta. Nyt "Masi" on viettänyt kesän harjoitellen Suomen parhaassa jääkiekko-organisaatiossa, jossa on tehty koko kesä töitä ja opittu ammattimaisuutta. Me odotamme, että tämä näkyy myös kentällä entistäkin kovempina tuloksenä sekä vastuunkantamisena, paaluttaa TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Aittola kertoo kuitenkin Lehtosen esiintymisen Liigassa Tapparan paidassa olevan mahdollista.

- Periaatteessa vähän tylsä sanoa, että ihan kaikkea ei liikesalaisuuden myötä saisi kertoa, mutta ei tässä mitään salattavaakaan ole. Lehtonen on meidän sopimuspelaaja, joka oli try-outilla Tapparassa. Nyt hän palaa meille ja yhteistyö Tapparan kanssa jatkuu. Tapparalla on oikeus lainata Lehtosta runkosarjan aikana niinä päivinä, kun TUTO ei pelaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle