TUTO vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä

MESTIS / Uutinen
Jonne Jantunen palaa tuttuun seuraan.
Kuva © Tiia Mahkonen
TUTO on kiinnittänyt ensi kauden joukkueeseen hyökkääjät Jonne Jantusen ja Robin Colomban.

TUTO vahvistaa ensi kauden joukkuettaan kahdella pelaajalla. Joukkueeseen liittyvät hyökkääjät Jonne Jantunen ja ranskalainen Robin Colomban. Kummankin hyökkääjän sopimus sisältää elokuun mittaisen koeajan.

− Jantunen on monipuolinen pelaaja, jolla on hyvät hyökkäyspelitaidot ja kyky rytmittää peliä. Japa otti itse yhteyttä ja halusi mahdollisuuden tulla mittaamaan itseään pelaajana ja urheilijana, kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.

Jantunen pelasi kaksi kautta TUTOn riveissä ennen viime kautta, jolloin hyökkääjä ei pelannut missään armeijan vuoksi. Turkulaisten riveissä Jantuselle kertyi kahden kauden aikana 82 ottelua tehoin 14+21=35. Pelicansin kasvatilla on myös liigakokemusta Lahdesta 21 ottelun verran tehoin 1+5=6 kaudelta 2017–2018.

Ranskasta Turkuun saapuva Colomban ei tule ensimmäistä kertaa Suomeen pelaamaan, sillä hyökkääjä kiekkoili kaudella 2020–2021 Mestiksen RoKissa 18 ottelua. Tehoja peleissä kertyi 5+3=8 ennen paluutaan kesken kauden Ranskaan Briançonin joukkueeseen. Viime kaudella Briançonin kapteenina toiminut Colomban nakutteli 36 ottelussa tehot 11+24=35.

− Hän on isokokoinen ja pelitaitava sentteri, joka liikkuu sulavasti. Robin kävi viime kaudella RoKissa pelaamassa, mutta koki itse, ettei ollut fyysisesti vielä riittävällä tasolla Mestikseen. Hän on ottanut isoja steppejä fysiikassa ja pelannut isossa roolissa Ranskan pääsarjassa, kertoo Virpiö ranskalaispelurista.

» Lähetä palautetta toimitukselle