TUTO vahvistaa joukkuettaan – Anttalainen ja Suni Liigasta vuokrasopimuksilla Mestikseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Anttalainen on pelannut Saipassa tällä kaudella 20 ottelua tehoin 0+2.
Loukkaantumissuman keskellä oleva TUTO vahvistaa joukkuettaan vuokrapelaajilla. Miehistöön liittyvät SaiPasta Aleksi Anttalainen ja Lukosta Oliver Suni. Samalla seura kertoi purkaneensa Esko Gröhnin sopimuksen.

TUTO vahvistaa joukkuettaan siirtotakarajan kynnyksellä vuokrapelaajilla. Joukkue nappasi SaiPasta puolustaja Aleksi Anttalaisen ja Lukosta Oliver Sunin. Sopimukset ovat loppukauden kestäviä vuokrasopimuksia.

Liigajoukkueilla on oikeus kutsua pelaajansa takaisin tarvittaessa, ja jos pelaaja palaa Liiga-joukkueen mukaan, ei häntä enää nähdä TUTO-paidassa tällä kaudella.

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiön mukaan vahvistuksia haettiin ison loukkaantumissuman vuoksi, kun sopimuspelaajia ei enää onnistuttu saamaan. Joukkueen vakiomiehistöstä puuttuu loukkaantumisten vuoksi kolme hyökkääjää ja neljä puolustajaa, eikä heidän paluuaikataulunsa ole vielä selvä. 

Sekä Anttalaisella että Sunilla on ollut tällä kaudella loukkaantumishuolia ja Suni on vasta palaamassa kaukaloihin pitkän loukkaantumisen jälkeen. Lukko-hyökkääjä pelasi TUTOssa myös viime kaudella. Anttalainen on pelannut 20 ottelua tehoin 0+2 ja Sunilla on takanaan vain 16 ottelua, joista kuusi CHL:n puolella.

Samaan aikaan uusien pelaajien saapumisen kanssa ilmoitettiin, että TUTO ja Esko Gröhn ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Gröhn pelasi TUTOssa vain 12 ottelua ilman tehopisteitä. Gröhnin uusi seura on Suomi-sarjassa pelaava Muik Hockey.

» Lähetä palautetta toimitukselle