TUTO jatkosopimukseen A-nuorten kapteeni Virtasen kanssa - "Asennepelaaja ja vauhtikone, jonka taito ja potentiaali riittää myös tehoihin"

MESTIS / Uutinen
Virtanen jatkaa tulevatkin kaudet TUTOssa.
Kuva © Timo Savela
TUTO on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Valtteri Virtasen kanssa.

Valtteri Virtanen jatkaa TUTOssa kaksivuotisella sopimuksella. 21-vuotias hyökkääjä on turkulaisseuran oma kasvatti ja on pelannut viime kaudet seuran A-nuorissa.

− Valtteri murtautui jo viime kauden loppupuolella Mestiksen pelaavaan kokoonpanoon. Kyseessä on asennepelaaja ja vauhtikone, jonka taito ja potentiaali riittää myös tehoihin hyökkäyspäässä, kuvaili TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen.

Kolmella edelliskaudella Virtanen toimi TUTOn A-nuorten kapteenina. Päättyneellä kaudella hän iski Nuorten SM-Liigassa 31 ottelussa tehot 7+14. Virtanen esiintyi myös 15 Mestis-ottelussa ja teki niissä yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön.

− Edellisenä kesänä kehityin todella paljon, mutta kausi ei lähtenyt käyntiin osaltani ihan niin kuin piti. Se, että onnistuin lyömään itseni läpi oman kasvattajaseurani edustuksen pelaavaan kokoonpanoon, oli todella siisti juttu, Virtanen totesi.

− Tulevalla kaudella keskitytään täysillä siihen, että oma joukkue voittaa. Henkilökohtaisella tasolla pitää pistää kaikki likoon, sillä luvassa on tiukkaa kilpailua peliajasta. Tämä on tietenkin vain positiivinen asia, sillä tilanne kehittää kaikkia.

» Lähetä palautetta toimitukselle