TUTO hankki liigakokemusta naapuriseurasta - Siiki vahvistamaan hyökkäystä

MESTIS / Uutinen
Siiki jatkaa uraansa Mestiksessä.
TUTO vahvistaa rivejään TPS:ssä tähän astisen uransa kiekkoilleella Oskari Siikillä.

Oskari Siiki siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella TUTOon. Koko aiemman uransa 24-vuotias hyökkääjä on edustanut kasvattajaseuraansa TPS:ää.

Viime kaudella Siiki esiintyi Liigassa 41 ottelussa ja kokosi niissä tehot 5+6. Kaikkiaan hän on pelannut urallaan 168 liigaottelua. TUTOa Siiki on edustanut aiemmin kaudella 2015-2016 11 ottelun ajan.

− Olisimme valmennuksen kanssa ottaneet Siikin hyvin mielellämme jo vuosi sitten korvaamaan Keinäsen, Näpin tai Juuselan jättämät aukot "tehtaan takuu" -maalitykkinä, mutta mies oli vielä liigassa sopimuksella. Erityisesti tässä vaiheessa ilahduttaa se, että Siiki oli valmis ja halukas tekemään sopimuksen TUTOon, eikä jäänyt odottamaan tai kyttäilemään ulkomaita tai Liigaa, kertoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− Annamme tälle ison arvon, koska pelaaja nimenomaan halusi tulla tässä vaiheessa uraansa Miika Elomon valmennukseen edustamaan TUTOa. Siiki on luontainen maalitykki joka elää tuloksesta ja sitä kautta hänen onnistumiset mitataan. Hän on meille tuloksen tekemisessä äärimmäisen tärkeä pelaaja ja tulee vastaamaan huutoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle