TPS:n kokoonpano palaa tuttuun muottiin toiseen finaaliin

LIIGA / Uutinen
Juhani Jasu palaa TPS:n kokoonpanoon.
Avausfinaalissa hieman yllättäen TPS:n kokoonpanossa ollut nelikko tekee tilaa aiemmin pudotuspeleissä nähdyille pelaajille, jotka eivät keskiviikkona Tampereella pelanneet.

Lauantaina pelataan toinen Liigan finaaliottelu, kun TPS ja Tappara iskevät yhteen Turussa. Tamperelaiset veivät avausfinaalin nimiinsä ja kirvesrinnoilla onkin mahdollisuus karata otteluvoitoissa jo 2−0-johtoon.

TPS:n kokoonpano ensimmäiseen finaaliin tultaessa aiheutti ihmetystä, sillä hyökkäyksestä oli viimeiseen välierään vaihtunut peräti neljä pelaajaa. Toisen finaalin kokoonpanoissa niin Juhani Jasu, Aarne Intonen, Eetu Liukas kuin Samuli Vainionpääkin ovat jälleen mukana. Ušeninin veljekset, Kalle Väisänen sekä Jaedon Descheneau siirtyvät yhden ottelun jälkeen sivuun.

Intonen ja Liukas ovat kolmosketjussa Mitch Hultsin laidoilla ja Vainionpää sekä Jasu muodostavat nelosvitjan Topias Haapasen kanssa.

Tappara ei vaihda voittavaa kokoonpanoa ja pelaakin täysin samoilla miehityksillä kuin keskiviikkona. Maalivahteina nähdään tuttuun tapaan Andrei Karejev ja Christian Heljanko.

» Lähetä palautetta toimitukselle