TPS:n hyökkäys vahvistuu maajoukkueessakin esiintyneellä Filip Sandbergillä − "Pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon"

LIIGA / Uutinen
Sandberg pääsi kokeilemaan kykyjään NHL:n harjoitusotteluissakin Pohjois-Amerikan visiitillään.
Kuva © Getty Images
SHL:ssä viime kaudet kiekkoillut ja Ruotsin maajoukkuepaitaakin kantanut hyökkääjä Filip Sandberg siirtyy TPS:n riveihin.

Filip Sandberg teki TPS:n kanssa yksivuotisen sopimuksen. Kolmella edelliskaudella 26-vuotias hyökkääjä edusti HV71:stä, joka putosi keväällä SHL:stä Allsvenskaniin.

Viime kaudella Sandberg iski SHL:ssä 50 ottelussa tehot 16+14=30. Kaikkiaan hyökkääjä on pelannut SHL:ssä urallaan 350 runkosarja - ja pudotuspeliottelua. Keväällä 2017 hän oli voittamassa Ruotsin mestaruutta HV71:n riveissä.

Ruotsin maajoukkueessakin 16 kertaa esiintyneeltä Sandbergiltä löytyy kokemusta myös Pohjois-Amerikasta, sillä hän pelasi kausina 2017-2019 AHL:ssä 53 ottelua San Jose Barracudan joukkueessa.

− Sandberg on pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon. Filip tuo meidän hyökkäyspelaamiseen uusia ulottuvuuksia nopeutensa myötä. Hänet tunnetaan myös erinomaisen työteliäänä joukkuepelaajana. Olemme äärimmäisen iloisia hänen saapumisesta TPS:ään, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

» Lähetä palautetta toimitukselle