TPS:lle jo yhdeksäs ulkomaalaisvahvistus − järkälemäinen Bibic puolustuskalustoon

LIIGA / Uutinen
TPS:n miehistöön tulee lisää ulkomaalaisväriä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
TPS vahvistaa puolustustaan isokokoisella ruotsalaispuolustaja Alen Bibicillä.

TPS on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen Alen Bibicin kanssa. 28-vuotias puolustaja siirtyy turkulaisryhmään Itävallan pääsarjassa pelaavasta Villacher SV:stä.

− Kyseessä on isokokoinen ja fyysinen puolustaja, jonka vahvuudet ovat nimenomaan puolustuspelissä. Bibic tuo meille aikaisemmin hankitun Oliver Bohmin tapaan rutiinia, osaamista sekä turvaa omalle maalinedustalle, kuvaili TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.

Bibic on Ruotsin kansalainen, mutta syntynyt Serbiassa. Hän on pelannut urallaan 174 SHL-ottelua Röglen miehistössä. Puolustajalta löytyy lisäksi yli 200 ottelun kokemus Allsvenskanista.

Viime kaudella raamikas (195cm/101kg) Bibic kokosi Villacherin takalinjoilla 21 ottelussa tehot 0+3=3.

− Kun aikaisemmin hankitun ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin kohdalla puhuttiin isännästä, niin Bibicin kohdalla tekisi surutta mieli käyttää sanaa, järkäle. Uskon, että Bibic on tärkeä palanen meidän ensi kauden joukkuetta, Kallio totesi.

Ruotsalaispuolustaja on yhdeksäs ulkomaalaispelaaja TPS:n ensi kauden joukkueessa. Tulevalla kaudella ulkomaalaisväriä turkulaisryhmään tuovat Bibicin maamiehet Henrik Larsson, Oliver Bohm ja Johan Ivarsson, venäläiset Timur Ibragimov, Ruslan Ishakov ja Andrei Karejev sekä yhdysvaltalaiset Josh Kestner ja Austin Ortega.

» Lähetä palautetta toimitukselle