TPS:llä on valtavia poissaoloja, pelikiellot sekoittavat Kärppien pakkaa

LIIGA / Uutinen
Jäähyaition sijasta Jussi Jokinen seuraa ottelua katsomosta.
Kuva © Jarno Hietanen
Keskiviikon puolivälieräottelujen alla on nähty suuria kokoonpanomuutoksia.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat Petrus Palmu, Ilari Filppula ja Lauri Korpikoski. Tilalle nousevat Hannu Kuru, Teemu Väyrynen ja Oskari Siiki. Vaihdosten seurauksena ainoastaan Oula Palven johtama ykkösketju pysyy samassa muodossa.

HPK:n puolella nähdään vahvistumista, sillä Philippe Cornet on jälleen pelikunnossa. 1.2. edellisen kerran pelannut Cornet korvaa Jan Brejcakin HPK:n nelosketjussa.

Jussi Jokisen pelikielto laittaa Kärppien ketjut uuteen uskoon, kun Radek Koblizek nousee Kärppien ykkösketjuun. Uutena pelaajana kokoonpanossa nähdään Miska Humaloja. Yhdessäkään ketjussa ei ole samaa kolmikkoa kuin maanantaina. Myös Oskar Osala on edelleen poissa pelikiellon vuoksi, jota on keskiviikon jälkeen jäljellä yhden ottelun verran.

Ilves saa kokoonpanoonsa mieluisia vahvistuksia, kun kapteeni Eemeli Suomi palaa tupsukorvien vahvuuteen ykkösketjun laituriksi. Samalla pelikieltonsa kärsinyt Samuli Vainionpää palaa nelosketjun sentteriksi. Kokoonpanosta putoavat Toni Henttonen ja Juha Leimu.

Myös Pelicans on laittanut ketjujaan uusiksi, kun Juhamatti Aaltosen paluu ykkösketjuun palauttaa tutun kolmikon yhteen. Kokoonpanosta putoavat Mikko Laine ja Niko Kivelä, joiden tilalle tulevat Roope Elimäki ja Taavi Vartiainen.

Putoamisuhan alla oleva Lukko on pudottanut kokoonpanostaan Manuel Ganahlin ja Miska Kukkosen, joiden tilalle nousevat Linus Nyman ja Mark Auk. Heikki Liedes puolestaan nousee takaisin ykkösketjuun, minkä seurauksena kaikki kentälliset Justin Danforthin kolmikkoa lukuun ottamatta ovat uudessa uskossa. 

HIFK ja Tappara lähtevät keskiviikon neljänteen puolivälieräotteluun muuttumattomalla kokoonpanolla. Kaksi puolivälieräsarjaa on katkolla, kun Kärpät ja Tappara päättävät voitoilla Ilveksen ja Lukon kaudet.

» Lähetä palautetta toimitukselle