TPS-vahti Tirronen loppukaudeksi sivuun peleistä, korvaaja testiin Ruotsista

LIIGA / Uutinen
Tirronen on loppukauden poissa pelistä.
Kuva © Emmi Erkkilä emmi.erkkila@jatkoaika.com
TPS:n maalivahti Rasmus Tirronen on sivussa loppukauden leikkaushoitoa vaativan vamman vuoksi. Korvaajaksi turkulaisryhmä hankki ruotsalaisen Erik Källgrenin

TPS-vahti Rasmus Tirrosen kausi on paketissa. 29-vuotias torjuja on kärsinyt vammasta, joka vaatii leikkaushoitoa. Operaatio suoritetaan 27. tammikuuta.

− Olen pelannut jo tovin omasta tahdostani vamman kanssa, sillä olen halunnut olla joukkueen käytettävissä. Vamma on kuitenkin äitynyt sen verran pahemmaksi, että on fiksumpaa laittaa mies kuntoon, jotta olen täydessä pelikunnossa, kun ensi kausi käynnistyy, Tirronen totesi seuran tiedotteessa.

Tirronen on pelannut tällä kaudella Liigassa 29 ottelua torjuntaprosentilla 89,0.

TPS hankki Tirrosen korvaajaksi SHL-joukkue Växjössä viimeksi pelanneen Erik Källgrenin. 23-vuotiaan ruotsalaisvahdin lainasopimus kestää aluksi tammikuun loppuun saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista loppukauden kontrahtia. Källgren liittyy TPS:n vahvuuteen maanantaina.

- Källgren oli Ruotsin Allsvenskanin parhaita maalivahteja viime kaudella. Hänessä on valtava potentiaali kehittyä urallaan ja koimme hänet sopivaksi vaihtoehdoksi, joukkueen maalivahtitilanteen muuttuessa Tirrosen poissaolon myötä, kertoi TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

» Lähetä palautetta toimitukselle