TPS saa kovan paluumuuttajan – Petteri Wirtaselle kahden vuoden sopimus

LIIGA / Uutinen
Petteri Wirtanen palaa Suomeen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
33-vuotias hyökkääjä Petteri Wirtanen on solminut Turun Palloseuran kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Viime kaudella Turun Palloseurassa muutaman kuukauden pelannut Petteri Wirtanen palaa mustavalkopaitaan. 33-vuotias hyökkääjä on tehnyt seuran kanssa sopimuksen, joka kattaa seuraavat kaksi kautta.

Wirtanen pelasi TPS:ssä syksyllä 2018 ennen siirtymistään Ruotsiin Djurgårdenin joukkueeseen. Wirtasen ja TPS:n välinen sopimus oli tuolloin määräaikainen ja päätös lähteä Ruotsiin oli Wirtasen oma. TPS:ssä pelatuissa 17 liigaotteluissa syntyivät tehot 3+8=11.

– "Pera" on erittäin monipuolinen pelaaja ja raudanluja ammattilainen. Hän pelasi meillä erinomaisesti ja oli tärkeä palanen joukkuettamme ennen Ruotsiin lähtöä. On hienoa, että saimme hänet takaisin ja nyt myös vähän pidemmäksi aikaa, kertoo TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran tiedotteessa.

Hyvinkääläislähtöinen Wirtanen on kokenut ja monipuolinen pelaaja, joka kykenee pelaamaan sekä keskus- että laitahyökkääjän tontilla. Hän on pelannut muun muassa AHL:ssä, KHL:ssä ja Sveitsin liigassa. Viime keväänä hän voitti Djurgårdenin riveissä Ruotsin pääsarjatasolla hopeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle