TPS muuttuneella kokoonpanolla Tampereelle – Tapparalla Jukka Peltola sivussa finaaliavauksesta

LIIGA / Uutinen
Finaalisarjan avauskiekko putoaa Nokia Arenan jäähän keskiviikkona.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
TPS:lla on isoja kokoonpanomuutoksia, kun joukkue matkustaa finaaliavaukseen Tapparan vieraaksi. Tapparan kokenutta hyökkääjää Jukka Peltolaa ei nähdä ottelusssa.

Liigan finaalisarja käynnistyy keskiviikkona, kun Tappara isännöi Nokia Arenalla Turun Palloseuraa. 

Tappara muokkaa finaalin avausosaaan KooKoo-sarjan ratkaisuottelusta kolmea ensimmäistä hyökkäysketjuaan. Anton Levtchi ja Kristian Tanus saavat TPS-sarjan avausnäytökseen kaveriksi Tyler Morleyn, Veli-Matti Savinainen ja Patrik Virta saavat ystäväkseen Waltteri Merelän sekä Charles Bertrand ja Kyle Platzer Kristian Kuuselan. Jukka Peltola on sivussa ottelusta. 

Puolustuksessa Joni Tuulola ottaa Casimir Jürgensin paikan ja tiputtaa näin Jürgensin seitsemänneksi puolustajaksi. Maalilla jatkaa Christian Heljanko

TPS muokkaa kokoonpanoaan Ilves-sarjan päättäneestä ottelusta. Johan Ivarsson on seitsemäs puolustaja ja Eemil Viro palaa kokoonpanoon. Kaksi alempaa hyökkäysketjua kokevat muutoksia, sillä Eetu Liukas, Aarne Intonen, Samuli Vainionpää sekä Juhani Jasu ovat sivussa.

Heidän tilallaan nähdään Jaedon DescheneauVladislav UšeninVjatšeslav Ušenin ja Kalle Väisänen. Turkulaisten maalinsuulla jatkaa Andrei Karejev.

» Lähetä palautetta toimitukselle