TPS-kapteeni Lauri Korpikosken kausi päättyi leikkauspöydälle – "Tähän asti olen selvinnyt urheiluvammojen suhteen urallani tosi vähällä"

LIIGA / Uutinen
Korpikosken kausi päättyi ennenaikojaan.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Turkulaisseura tiedotti kotisivuillaan konkarihyökkääjän kauden päättyneen lonkkaoperaatioon.

TPS:n konkarihyökkääjä Lauri Korpikosken kausi päättyi leikkauspöydälle lonkkaoperaatioon, turkulaisseura tiedotti verkkosivuillaan.

Seuran lääkäri Niklas Lindblad kertoi tiedotteessa operaation sujuneen hyvin ja Korpikosken aloittavan täyspainoitteisen harjoittelun alkukesästä. 

- Toimenpide meni suunnitelmien mukaan onnistuneesti ja täysi toipuminen odotettavissa. Valitettavasti kuitenkin lonkan suhteen tehtyjen toimenpiteiden toipilasaika on pitkä ja tässäkin tapauksessa kuukausia, joten tämän kauden pelit todennäköisimmin ovat pelattu. Täysipainoiseen harjoitteluun päästään alkukesästä, Lindblad avasi toimenpidettä tiedotteessa.

– Tietysti ensimmäinen ajatus oli suuri pettymys, kun kävi selväksi, että operaatioon on mentävä. Tähän ratkaisuun tietysti vielä vaikutti se, että kautta on poikkeuksellisesti vielä tässä vaiheessa paljon jäljellä. Tähän asti olen selvinnyt urheiluvammojen suhteen urallani tosi vähällä, joten tämä täytyy ottaa hyvänä haasteena vastaan ja tulla entistä parempana takaisin, Korpikoski kertoi tuntemuksiaan. 

Hyökkääjä kantoi tälläkin kaudella seuran kapteeninviittaa ja saalisti 18 pelaamassaan ottelussa 17 (4+13) tehopistettä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle