TPS-hyökkäys vahvistuu jälleen – Mestis-maalintekijä Joel Janatuiselle 1+1-sopimus

LIIGA / Uutinen
Joel Janatuinen siirtyy TPS:ään TUTOsta.
Kuva © Timo Savela
TPS:n kanssa sopimuksen tehnyt Joel Janatuinen on tehnyt Mestiksessä ahkerasti maaleja. Kyseessä on TPS:n toinen samana päivänä julkaistu uusi hyökkääjäsopimus.

24-vuotias Joel Janatuinen on pelannut alkukauden TUTOssa, jossa hän on tehnyt viisi maalia kolmessa pelissä. Nyt hän on tehnyt TPS:n kanssa 1+1-mallisen sopimuksen. 

– Hän on pelannut Mestiksessä isossa roolissa alkukauden ja osoittanut pystyvänsä olemaan siellä tehokas ja hyvä maalintekijä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki luonnehtii uutta hankintaa seuran tiedotteessa. 

Janatuinen on espoolaislähtöinen pelaaja, joka on edelliset neljä kautta pelannut Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa. Suomalaisyleisölle hän on melko tuntematon pelaaja. Vasemmalta laukova Janatuinen on 183-senttinen ja 86-kiloinen.

– Paljon duunia on tehty tämän eteen, erityisesti viime kesän aikana. Siinä mielessä tämä on palkinto ja osoitus siitä, että oikealla tiellä ollaan. Hienoa päästä TPS:ään, Janatuinen sanoo.

Aikaisemmin perjantaina TPS julkisti toisenkin hyökkääjäsopimuksen, sillä joukkueeseen on liittymässä myös yhdysvaltalais-kiinalainen Greg Squires

» Lähetä palautetta toimitukselle