TPS hankki yhdysvaltalais-kiinalaisen hyökkääjän Itävallasta − "En tule TPS:ään rahan takia. Minä olen omat rahani jo tehnyt urani aikana"

LIIGA / Uutinen
TPS hankki ulkomaalaisvahvistuksen hyökkäykseensä.
Kuva © Timo Savela
Greg Squires saapuu vahvistamaan TPS:ää loppukauden mittaisella sopimuksella. Hyökkääjä pelasi alkukauden EBEL-liigaa itävaltalaisen Grazin riveissä.

Yhdysvaltalainen Greg Squires vahvistaa TPS:n hyökkäyskalustoa loppukauden ajan. 31-vuotias hyökkääjä pelasi alkukaudella EBEL-liigassa kuusi ottelua tehoin 5+2.

− Greg tuo joukkueeseen lisää luistelu- ja hyökkäysvoimaa. Hän on pelannut laidassa sekä keskellä, ja se auttaa meitä varsinkin nyt, kun Topi Nättinen on hetken pois, kertoo TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki seuran tiedotteessa.

Pelimiehellä itsellään on selvä mielikuva siitä, mitä hän turkulaisten peliin tuo.

− En tule TPS:ään rahan takia. Minä olen omat rahani jo tehnyt urani aikana. Nyt haluan vain päästä käyttämään vahvuuksiani ja auttamaan sitä kautta hienoa seuraa. Olen niin valmis pelaamaan kuin jääkiekkoilija vaan olla voi.

− TPS:n alkukausi on ollut haastava, mutta onnistumisten kautta kurssi kääntyy. Se on aivan varma asia. Haluan tuoda joukkueeseen energiaa, liikettä, luovuutta sekä maaleja, Squires sanailee.

Squires pelasi kausilla 2017−19 KHL:ää kiinalaisessa Kunlun Red Starissa. Hänellä on Yhdysvaltojen lisäksi myös Kiinan passi.

» Lähetä palautetta toimitukselle