TPS aloittaa yt-neuvottelut − omistajien rahoitus ei riitä paikkaamaan koronapandemian vaikutusta

LIIGA / Uutinen
Vaikka TPS:n talous on ollut vaikeuksissa tällä kaudella, niin kaukalossa homma on toiminut.
Kuva © Timo Savela
HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut koronaviruspandemian vaikutusten takia. Myös muista säästötoimenpiteistä keskustellaan.

HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut henkilöstönsä kanssa. Syynä neuvotteluille on koronaviruspandemian ennakoitua suurempi vaikutus yleisömääriin.

TPS:n tämän kauden kymmenen ottelun yleisökeskimäärä on 2511, joka on sarjan neljänneksi suurin lukema.

Yt-neuvotteluiden lisäksi yhtiö neuvottelee parhaillaan erillisistä säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen ja urheilutoimen kanssa.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan omistajilta saatu rahoitus ei riitä tasapainottamaan kuluvan tilikauden tulosta, joka on painumassa vahvasti tappiolliseksi.

− Meillä on nyt akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen, kuten muidenkin Liiga-seurojen osalta on vallitsevissa olosuhteissa jo nähty. Tahtotilanamme on pyrkiä tunnistamaan myös muita säästötoimenpiteitä sekä vastaavasti hakea keinoja, joilla voimme kasvattaa tuottoja, Jokinen selittää tarvetta säästötoimille.

HC TPS Turku Oy kävi huhtikuussa tuotannollisten ja taloudellisten syiden takia  yt-neuvottelut, joiden tuloksena kaksi työntekijää irtisanottiin ja muut yhtiön toimihenkilöt urheilujohtoa lukuun ottamatta lomautettiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös