TPS aloittaa yt-neuvottelut − omistajien rahoitus ei riitä paikkaamaan koronapandemian vaikutusta

LIIGA / Uutinen
Vaikka TPS:n talous on ollut vaikeuksissa tällä kaudella, niin kaukalossa homma on toiminut.
Kuva © Timo Savela
HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut koronaviruspandemian vaikutusten takia. Myös muista säästötoimenpiteistä keskustellaan.

HC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut henkilöstönsä kanssa. Syynä neuvotteluille on koronaviruspandemian ennakoitua suurempi vaikutus yleisömääriin.

TPS:n tämän kauden kymmenen ottelun yleisökeskimäärä on 2511, joka on sarjan neljänneksi suurin lukema.

Yt-neuvotteluiden lisäksi yhtiö neuvottelee parhaillaan erillisistä säästötoimenpiteistä pelaajien, valmennuksen ja urheilutoimen kanssa.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan omistajilta saatu rahoitus ei riitä tasapainottamaan kuluvan tilikauden tulosta, joka on painumassa vahvasti tappiolliseksi.

− Meillä on nyt akuutti tarve reagoida tähän kokonaisuuteen, kuten muidenkin Liiga-seurojen osalta on vallitsevissa olosuhteissa jo nähty. Tahtotilanamme on pyrkiä tunnistamaan myös muita säästötoimenpiteitä sekä vastaavasti hakea keinoja, joilla voimme kasvattaa tuottoja, Jokinen selittää tarvetta säästötoimille.

HC TPS Turku Oy kävi huhtikuussa tuotannollisten ja taloudellisten syiden takia  yt-neuvottelut, joiden tuloksena kaksi työntekijää irtisanottiin ja muut yhtiön toimihenkilöt urheilujohtoa lukuun ottamatta lomautettiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Capitalsin venäläispelaajat poissa neljästä seuraavasta ottelusta koronarajoitusrikkomuksen vuoksi
21.1.2021 20:31
Venäläisnelikon poissaolo johtuu koronavirustilanteesta johtuvien NHL:n sääntöjen rikkomisesta.
Uutinen
RoKi menettää maalitykkinsä Joonas Alanteen Ruotsin alasarjaan
21.1.2021 19:45
RoKi menettää tehohyökkääjänsä Ruotsin HockeyEttaniin.
Uutinen
Teuvo Teräväinen Hurricanesin koronapotilaiden joukossa − neljällä pelaajalla positiivinen testitulos
20.1.2021 0:20
Carolina Hurricanesin joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja ja Teuvo Teräväinen on yksi positiivisen testituloksen saaneista. Joukkueen seuraava ottelu siirrettiin tartuntojen tultua ilmi.

Lue myös