Tällaista CV:tä ei ole monesti Liigassa nähty – Tappara pestasi uuden toimitusjohtajan teknologiajätin johdosta

LIIGA / Uutinen
Mikko Leinonen on kokenut ala- ja ylämäet Tapparassa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
Tamhockey Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Mika Aro. Nykyinen toimitusjohtaja jää eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Tamhockey Oy:n hallitus on valinnut Mika Aron yhtiön toimitusjohtajaksi. Aro korvaa Liigan pitkäaikaisimman toimitusjohtajan Mikko Leinosen, joka ehti olla virassa vuodesta 1999 alkaen. Ennen tuota Leinonen oli toimitusjohtajana myös vuodet 1993-1996.

Aro hyppää kiekkomaailmaan Power Finland Oy:n toimitusjohtajan virasta, jossa hän oli vuodet 2007-2019.

− Omat vahvuuteni ovat liiketoiminnan kehittämisessä. Tiedän, että Tapparassa on kokonaisuudessaan erittäin ammattimainen organisaatio ja Tapparan taloudellinen tila on tällä hetkellä vakaa, Aro kommentoi seuran tiedotteessa.

Aro on myös kauppatieteiden maisteri. Leinonen jää eläkkeelle, mutta hänen työsuhteensa päättyy vuodenvaihteessa. Loppupestinsä aikana Leinonen kouluttaa Aroa uuteen työnkuvaansa.

− Olen ollut mukana Tapparan ylä- ja alamäissä. Pohjimmiltaan Liiga-seuran toiminta ei olennaisilta osin poikkea minkä tahansa toimialan pk-yrityksen toiminnasta, Leinonen tuumaa.

Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä on tyytyväinen valintaan.

− Arolla on merkittävä ja poikkeuksellinen kokemus pk-yrityksen liiketoiminan kehittämisestä, talousjohtamisesta ja kuluttajaliiketoiminnasta.

Muokattu 24.3.2019 kello 16.21: Otsikko muutettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle