Sveitsin miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajalegenda Ralph Krueger jättää brittifutisseuran puheenjohtajuuden − edellinen valmennuspesti World Cupissa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Krueger on toiminut muun muassa Sveitsin maajoukkueen päävalmentajana.
Kuva © Getty Images
Valioliigaseura Southampton on vahvistanut puheenjohtajansa Ralph Kruegerin lähdön. Saksalais-kanadalainen on toiminut monissa tehtävissä jääkiekon parissa.

Ralph Kruegerin sopimus Southamptonin puheenjohtajana päättyy kesäkuun lopussa. Krueger keskusteli jatkostaan seuran osakkaiden herra Gaon ja Katharina Liebherrin kanssa ja sen perusteella sopimusta ei jatkettu.

Krueger totesi Southamptonin tiedotteessa seuraavaa:

− Kaikella on alkunsa ja loppunsa. Arvostan matkaa niiden välillä. Kiitos Southamptonille siitä.

Osakasomistaja Liebherr kommentoi Kruegeria:

− Ralph loi seuralle pohjan olla kestohaastaja Valioliigan kärkijoukkueille. Hän oli todellinen johtaja, joka eli Southamptonin kautta. Hänen työnsä jälki tulee näkymään senkin jälkeen, kun hänen aikansa puheenjohtajana päättyy.

59-vuotias Krueger on toiminut vuosina 1998−2010 Sveitsin miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana, jonka jälkeen hän toimi Edmonton Oilersin apuvalmentajana kolmen kauden ajan.

Toistaiseksi viimeisen kautensa jääkiekon parissa Krueger toimi Euroopan joukkueen päävalmentajana World Cupissa kaudella 2016-17.

» Lähetä palautetta toimitukselle