Supertähdet ratkovat Hart Memorial Trophyn kohtalon

NHL / Uutinen
Crosby on ehdolla Hart Trophyn voittajaksi.
Kuva © Gettyimages
Sidney Crosby, Nikita Kutserov ja Connor McDavid ovat Hart Memorial Trophyn tämän kauden finalistit. Kolmikosta jokainen ylsi runkosarjassa 100 tehopisteeseen.

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby, Edmonton Oilers -kippari Connor McDavid sekä Tampa Bay Lightningin tykki Nikita Kutšerov ovat NHL:ssä joukkueelleen arvokkaimpana pidetylle pelaajalle annettavan Hart Memorial Trophyn voittajakandidaatit.

Crosby on voittanut palkinnon aiemmin kaksi kertaa. Nyt 31-vuotias sentteri nakutti runkosarjaan tasan 100 pistettä, 35+65. Penguinsin ja Crosbyn kausi päättyi pudotuspelien avauskierrokselle.

McDavid on finalisteista nuorin, mutta hänkin on ehdinyt pokata Hart Memorial Trophyn kertaalleen, toissakaudella. Oilers ei selviytynyt pudotuspeleihin, mutta runkosarjassa McDavid takoi tehot 41+75=116.

Venäläistaituri Kutšerov on kolmikosta ainut, joka ei ole voittanut NHL:n arvokkaimman pelaajan palkintoa aiemmin. Hyökkääjä voitti kuluvan kauden pistepörssin rikkoen ennätyksiä hurjalla pistesaaliillaan 41+87=128.

» Lähetä palautetta toimitukselle