Superlupaus Brad Lambert jatkaa 2 vuotta HIFK:ssa – Myös tähtihyökkääjät Jere Sallinen ja Ville Leskinen jatkavat

LIIGA / Uutinen
Superlupaus Brad Lambert käytti optionsa HIFK:hon.
Brad Lambert, Jere Sallinen ja Ville Leskinen hyökkäävät ensi kaudellakin Punaisissa.

HIFK tiedotti tänään uusista pelaajasopimuksistaan. Yksi maailman jääkiekon kuumimmista superlupauksista Brad Lambert on käyttänyt kahden vuoden optionsa ja solminut helsinkiläisten kanssa sopimuksen vuoteen 2022 asti.

Viime kauden joukkueesta nimekkäimmät jatkajat ovat kapteeni keskushyökkääjä Jere Sallinen sekä toissa kaudella Liigan pistepörssin toiseksi yltänyt laitahyökkääjä Ville Leskinen. He eivät käyttäneet sopimuksissaan olleita ulkomaanoptioita.

Uutena nimenä punapaitoihin liittyy HPK:sta puolustaja Miro Karjalainen. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen. Nimekäs maalivahti Atte Engren puolestaan ei jatka HIFK:ssa, vaan ensi kauden maalivahtikolmikko on Frans Tuohimaa, KooKoosta lainalta palaava Niilo Halonen sekä Roope Taponen. Seura käytti optionsa laitahyökkääjä Juho Keräseen ensi kaudeksi ja teki vuoden jatkosopimuksen puolustaja Aleksi Laakson kanssa.

Lisäksi HIFK:ssa jatkavat nuoret puolustajat Eero Teräväinen ja Tobias Winberg sekä hyökkääjä Rasmus Heljanko. HIFK:lla on nyt Liiga-sopimus kolmen maalivahdin, kymmenen puolustajan ja 16 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle