Suomi-sarjassa hirmutehot takonut Rantala palaa Hermeksen alakertaan

MESTIS / Uutinen
Rantala palaa takaisin Mestis-kaukaloihin parin vuoden tauon jälkeen.
Kuva © Timo Savela
Hermes saa puolustukseensa paluumuuttajan, kun Suomi-sarjassa viime kaudet kiekkoillut Jere Rantala teki sopimuksen joukkueen kanssa.

Jere Rantala siirtyy Hermeksen takalinjoille 1+1-vuotisella sopimuksella. 26-vuotias puolustaja on kokkolalaisjoukkueelle entuudestaan tuttu pelaaja, sillä hän edusti joukkuetta aiemmin kausilla 2014-2018. Kaikkiaan Rantala on pelannut urallaan 130 Mestis-ottelua.

− Pari kautta tuli pelattua muualla, niin tottakai hyvillä fiiliksillä palaan Hermekseen. Kokkolassa on ollut aina hienoa pelata ja kehittyä pelaajana. Tulevaisuudessa on tavoitteena ottaa steppejä ylöspäin niin paljon kun mahdollista. Siihen tulen laittamaan kaiken peliin ja katsotaan kausi kerrallaan mihin asti se johtaa, Rantala kertoi.

Kaksi edelliskautta Rantala luuti Suomi-sarjajoukkue JHT:n riveissä. Viime kaudella puolustaja pelasi loistokauden, sillä hän oli sarjan tehokkain puolustaja takomalla 37 ottelussa hurjat tehot 13+43=56. Koko sarjan pistepörssissä Rantala sijoittui kolmanneksi.

− Jerellä on tuloksellisesti vahva kausi alla Kalajoella. Hän on saanut lisää itseluottamusta ja kiekollista vastuuta. Nyt päästään lopullisesti mittaamaan hänen tasonsa Mestiksessä. Tuo erityisosaamista ylivoimaan, kokemusta koppiin ja tietoisuutta siitä mikä tämän sarjan vaatimustaso arjessa pitää olla, totesi Hermeksen apuvalmentaja Niko Kivinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle