Suomen suurin jääkiekkomedia etsii uusia tekijöitä – miksi juuri sinun kannattaisi hakea mukaan?

CHL, LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL, Naisten Liiga, Suomi-sarja, Muut Sarjat, SHL / Uutinen
Jatkoajan tekijät ovat arvokisoissakin jääkiekkoilun ytimessä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Haluatko mukaan tekemään Suomen suurinta kiekkoaiheista verkkolehteä? Jatkoaika etsii uusia tekijöitä – ja meillä saattaa olla juuri sinun unelmiesi mittainen ruutu täytettävänä, oli tavoitteesi sitten ammattitoimittajan ura tai innostava harrastus jääkiekkojournalismin ja itsensä kehittämisen parissa.

Jatkoaika juhlistaa alkavalla kaudella 20-vuotista taivaltaan. Meille se on suuren mahdollisuuden paikka, tavoitteena on verkkolehden kaikkien aikojen kausi. Se voi olla myös sinun mahdollisuuksiesi kausi.

Vapaaehtoispohjalta tehtävää Jatkoaikaa on kahden vuosikymmenen aikana ollut rakentamassa satoja ihmisiä. Useat kymmenet heistä ovat työllistyneet media-alalle joko toimittajina tai urheilukuvaajina, monet muut ovat hankkineet olennaista ammatillista osaamista muun muassa muihin urheilualan työpaikkoihin.

Lukemattomat tekijät taas ovat löytäneet itselleen kiehtovan ja kehittävän harrastuksen sekä ennen kaikkea ainutlaatuisen yhteisön tuekseen.

Etsimme tekijöitä monenlaisiin rooleihin – kirjoittamaan, valokuvaamaan, analysoimaan pelaamista tai tilastoaineistoja, kehittämään sosiaalisen median kanavia, ja vaikkapa tuottamaan uudenlaisia sisältöjä videona tai puheena. Tilaisuus on täsmälleen sinun innostuksesi kohteesi kokoinen ja muotoinen.

Haluaisitko viettää vuodenvaihdetta U20-kisatiimissämme Edmontonin hyisissä pakkasissa? Onko intohimosi keskieurooppalaisen kiekkokulttuurin erikoisuuksien perkaaminen? Vai onko palava halusi oppia analysoimaan Liiga-seurojen tilinpäätöstietoja? Jatkoaika on mahdollisuus tähän kaikkeen.

– Urheilumedian tekeminen ei aina ole helppoa ja kivaa, talven synkimpinä iltoina se voi olla jopa vaativaa. Mutta taatusti se on palkitsevaa, kun pääsee tekemään sitä mitä haluaa. Jos intohimona on jääkiekko, urheilu ilmiöineen ja itsensä ilmaiseminen, meillä on mahdollisuus tehdä juuri itse haluamiaan juttuja, päätoimittaja Jani Mesikämmen toteaa.

Jatkoajan tekemisessä parasta voi olla tarinoiden kertominen pienimmistä Mestis-jäähalleista – tai se, että halukkaille on tarjolla mahdollisuus ponnistaa kaikkein suurimpien NHL-areenoiden kirkkaisiin valoihin. Tavoitteen ja unelman tason asettavat tekijät.

Linjamme on kertoa "kaikki jääkiekosta", alkavalla kaudella panostamme suurten arvokisojen ohella Mestikseen ja esimerkiksi naiskiekkoilun seuranta on meille kunnia-asia. Mediana Jatkoajan suuri tavoite on olla jatkossakin Suomen paras urheilutoimittajan opintie.

– Meidän juhlakautemme kalenteriin kuuluvat normaalin arjen ohessa viidet arvokisat, mukaan lukien talviolympialaiset Pekingissä ja miesten MM-kotikisat keväällä. Sen lisäksi tekijäjoukko suunnittelee itselleen isoja ja merkittäviä juttuaiheita, missä ikinä niitä onkaan tarvetta tehdä. Se mahdollisuus on jokaisella, Mesikämmen linjaa.

Jatkoaika etsii uusia tekijöitä juuri nyt. Lue lisää tekijöidemme tarinoista, tarjoamistamme mahdollisuuksista ja hae mukaan TÄSTÄ.

» Lähetä palautetta toimitukselle