Suomen hallitus kielsi koronan takia yli 500 henkilön yleisötapahtumat – Liigan, Jokerien ja Mestiksen kauden jatkuminen on vaakalaudalla

LIIGA, MESTIS, KHL, Suomi-sarja, Muut Sarjat / Uutinen
Liiga-kauden jatko on tällä hetkellä epävarma.

Suomen hallitus linjasi tänään, että kaikki yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet ovat tästä päivästä toukokuun loppuun saakka kiellettyjä. Päätöksellä on määrä hidastaa pandemiaksi kehittyneen koronaviruksen leviämistä. Sosiaali- ja terveysministeriö ohjeistaa aluehallintovirastoja antamaan määräyksen yleisötilaisuuksien perumisesta.

Linjauksen myötä Suomessa pelattavien jääkiekkosarjojen kauden jatkuminen on vaakalaudalla. Liigassa kaksi viimeistä runkosarjakierrosta pelataan tänään ja lauantaina. Pudotuspelien ensimmäinen kierros alkaa ensi viikon tiistaina. Mestiksen pudotuspelit alkavat tulevana lauantaina. KHL-seura Jokerit puolestaan eteni eilen konferenssinsa välieriin.

Jääkiekkosarjoista Liigan päätöskierrokset pelataan ilman yleisöä Liigan hallituksen päätöksestä. Liiga päätti jo eilen sisäisiä seurakohtaisia suosituksia muutoksiin jokapäiväisessä toiminnassa.

Uutista päivitetty klo 15.07: Lisätty tieto Liiga-otteluiden pelaamisesta tyhjille katsomoille.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Capitalsin venäläispelaajat poissa neljästä seuraavasta ottelusta koronarajoitusrikkomuksen vuoksi
21.1.2021 20:31
Venäläisnelikon poissaolo johtuu koronavirustilanteesta johtuvien NHL:n sääntöjen rikkomisesta.
Uutinen
RoKi menettää maalitykkinsä Joonas Alanteen Ruotsin alasarjaan
21.1.2021 19:45
RoKi menettää tehohyökkääjänsä Ruotsin HockeyEttaniin.
Uutinen
Teuvo Teräväinen Hurricanesin koronapotilaiden joukossa − neljällä pelaajalla positiivinen testitulos
20.1.2021 0:20
Carolina Hurricanesin joukkueessa on ilmennyt koronavirustartuntoja ja Teuvo Teräväinen on yksi positiivisen testituloksen saaneista. Joukkueen seuraava ottelu siirrettiin tartuntojen tultua ilmi.

Lue myös