Suomen MM-hallissa on pommiuhka – Leijonat kuuli asiasta vasta toimittajilta

MAAJOUKKUE / Uutinen
Suomen joukkue aloitti tänään harjoitukset tietämättä hallissa vallitsevasta pommiuhasta.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Miesten jääkiekon maailmanmestaruuskisojen toisen alkulohkon peliareenalla Slovakian Kosicessa on tällä hetkellä pommiuhka. Viranomaiset tarkastavat hallia pommikoirien kanssa.

Uhkatilanne alkoi tänään puolenpäivän aikoihin, kun hallia vastapäätä sijaitsevasta oikeustalosta löytyi pommi. Kosicen poliisi on ilmoittanut onnistuneensa tekemään pommin vaarattomaksi.

Suomen joukkue aloitti harjoitukset areenakompleksin harjoitushallissa hieman oikeustalossa olleen pommin löytymisen jälkeen. Joukkue ei ollut harjoisten alkaessa tietoinen uhkatilanteesta. Kisaorganisaatio tai viranomaiset eivät olleet informoineet Leijonia asiasta, vaan joukkueenjohto – joukkueenjohtaja Mika Kortelainen – kuuli tilanteesta suomalaisilta toimittajilta.

Ilta-Sanomien mukaan Kosicen poliisi on kertonut odotusarvon olevan, että tilanne jäähallin ympäristössä ja oikeustalolla normalisoituu tämän päivän aikana.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, miten Suomen joukkue reagoi yllättävään uhkaan ja aiheuttaako tilanne muutoksia kisojen järjestelyissä tai aikatauluissa. Suomen on määrä kohdata Kosicessa tänä iltana Tanska.

» Lähetä palautetta toimitukselle