Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja vaihtuu − Harri Nummela ei asetu enää ehdolle

MAAJOUKKUE / Uutinen
Nummela ei jatka Jääkiekkoliiton puheenjohtajana.
Kuva © Juuso Pellava - www.jpellava.fi
Uuden puheenjohtajan vaalipäivä on 25. marraskuuta. Nummela on toiminut Jääkiekkoliiton puheenjohtajana kohta kahdeksan vuotta.

Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti maanaantaina, että sen nykyinen puheenjohtaja Harri Nummela ei jatka tehtävässään nykyisen kautensa päätyttyä.

− Niin jääkiekossa kuin muillakin elämän osa-alueilla jatkuva uudistuminen on elintärkeää. Sitä edistää muun muassa se, että luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden piirissä tapahtuu riittävästi rotaatiota. Olen näin ollen päättänyt, että en ole enää käytettävissä puheenjohtajaksi seuraavalla, vuoden 2024 alusta alkavalla puheenjohtajakaudella. Jääkiekkoliiton puheenjohtajuus on hieno tehtävä ja luonnollisesti loppuvuoden ajan jatkan sen hoitamista täysillä, Nummela sanoo tiedotteessa.

Nummelalle tulee täyteen kahdeksan vuotta Jääkiekkoliiton puheenjohtajana, kun hänen kolmas kautensa päättyy. 9. syyskuuta pidetyssä järjestäytymiskokouksessa liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Pasi Kainulainen pitää Nummelan päätöstä valitettavana, mutta ymmärrettävänä.

− Puheenjohtajan tehtävä on vaativa ja pieteetillä hoidettuna se vie paljon aikaa. Haluan kiittää lämpimästi Harria hänen työstään suomalaisen jääkiekon eteen ja toivon, että hän jatkaa myös tulevaisuudessa jossain roolissa jääkiekon parissa, Kainulainen toteaa.

Kainulainen valittiin järjestäytymiskokouksessa myös uuden henkilövalintoja käsittelevän ehdollepanotoimikunnan vetäjäksi. Uuden puheenjohtajan vaalipäivä on 25. marraskuuta, tiedotteessa ilmoitetaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle