Suomalaisen jääkiekkoraamatun Jääkiekkokirjan saa nyt ilmaiseksi verkosta − Mestis entistä paremmin esillä

LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE / Uutinen
Jääkiekkokirja tarjoaa muun muassa tiedot kaikista Kanada-maljan voittajista.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ensimmäistä kertaa kaudella 1961−1962 ilmestynyt Jääkiekkokirja muuttui tälle kaudelle ainoastaan digitaalisessa muodossa olevaksi. Samalla teos muuttui ilmaiseksi.

Suomalaisen jääkiekon vuotuinen tilastoeepos Jääkiekkokirja on nyt ensimmäisen kerran saatavilla digitaalisena ja ilmaiseksi. Muuttuminen pelkästään digitaaliseen muotoon tuli ajankohtaiseksi lukijoiden muuttuneen median käytön myötä.

– Viime kauden erinomainen menestys kaukalossa sekä ennen kaikkea kuluttajien nopeasti kasvanut halu käyttää mediaa digitaalisessa muodossa rohkaisivat tekemään tämän muutoksen. Mikä hienointa, kuluttajien ei tarvitse enää julkaisusta maksaa, vaan sen saa ladata ilmaiseksi koko kauden ajan, Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kertoi tiedotteessa.

Jääkiekkokirjan kustansi viimeisimmät reilut kymmenen vuotta Liiga. Nyt Liiga ei enää tukenut kirjaa rahallisesti. Liitto ja Liiga osallistuivat kirjan tekemiseen lähinnä antamalla valokuvansa käyttöön.

Sisällössä uutta ovat erilliset artikkelit, joissa aiheena ovat muun muassa hallitsevan Suomen mestarin HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen sekä vanhimpana suomalaisena jääkiekon MM-kisoissa debytoinut Kristian Kuusela. Tuoreessa Jääkiekkokirjassa on myös I divisioonan ja Mestiksen sarjataulukot, pistepörssin kärkinimet ja liigakarsintojen tulokset vuodesta 1975 tähän päivään.

Jääkiekkokirjan voi ladata osoitteesta www.jaakiekkokirja.fi

» Lähetä palautetta toimitukselle