Suomalaisedustus Sveitsin naisten liigafinaaleissa varmistui − SC Bern selvitti välierät puhtaasti

Muut Sarjat / Uutinen
Jenna Suokko muistetaan Suomen kentiltä Ilves-paidasta.
Jenna Suokon ja Maija Otamon edustama SC Bern varmisti paikkansa Sveitsin naisten liigan finaaleissa, kun se päihitti välierävastustajansa kolmannen kerran peräkkäin. Joukkue saa vielä hetken odottaa finaalivastustajaansa. On mahdollista, että molemmissa finaalijoukkueissa pelaa suomalaisia.

SC Bern voitti Neuchâtel Hockey Academyn lauantaina kolmannessa välierässä numeroin 2−1 ja eteni näin Sveitsin naisten liigan finaaleihin puhtaasti otteluvoitoin 3−0. SC Bernin suomalaispelaajat vastasivat joukkueensa maaleista sarjan paketoineessa kamppailussa.

Hyökkääjät Jenna Suokko ja Maija Otamo pääsevät siis yrittämään Sveitsin naisten liigamestaruutta tulevassa finaalisarjassa. Vastustajaksi SC Bernille on tarjolla joko ZSC Lions tai HC Ambri-Piotta, joiden välinen välieräsarja on lauantain ottelun jälkeen Lionsille 2−1.

HC Ambri-Piottaa edustaa hyökkääjä Jenna Kaila. Mikäli joukkue onnistuu kääntämään välieräsarjan vielä edukseen varmistuu se, että suomalainen juhlii Sveitsin naisten liigan mestaruutta kauden päätteeksi. Lionsissa ei sinivalkoista edustusta ole.

» Lähetä palautetta toimitukselle