Strömberg vahvistamaan KooKoo-hyökkäystä: "Tänne oli helppo tulla"

LIIGA / Uutinen
Liiga-seuroista Strömberg on viimeksi edustanut SaiPaa.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu
387 Liigan runkosarjaottelua urallaan tahkonnut Kim Strömberg vahvistaa KooKoon hyökkäystä loppukauden ajan.

Kokenut Kim Strömberg, 30, liittyy KooKoon riveihin. Laitahyökkääjän paikalla viihtyvän Strömbergin sopimus on yksivuotinen ja se sisältää kahden kuukauden koeajan.

– Saamme Kimistä kokeneen hyökkääjän, joka vahvistaa meitä heti ja paikkaa poissaolojen jättämiä aukkoja. Hän on jo tämän kauden osalta pelirytmissä kiinni ja valmis hyppäämään saman tien mukaan, linjaa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Pelirytmiä Strömberg on pitänyt yllä Tanskan liigan Herningissä, jossa 8 ottelua tuottivat pisteet 2+4. Tänä syksynä Strömberg on myös pelannut KOOVEEssa kahdessa Mestis- ja neljässä Suomen Cupin ottelussa.

– Olen totta kai todella tyytyväinen, että pääsen taas pelaamaan Liigaa. KooKoolla on hyvä vauhti päällä ja tunnen joukkueen jätkiä jo entuudestaan, joten tänne oli helppo tulla, hyökkääjä toteaa.

Aiempaa Liiga-kokemusta Strömbergillä on Jokereista, TPS:sta, Tapparasta ja SaiPasta yhteensä 387 runkosarjaottelun ja 21 pudotuspeliottelun verran. Yhden kauden piste-ennätys on kaudelta 2016-17 SaiPasta, jolloin Strömberg iski tehot 5+21. Helsinkiläissyntyinen hyökkääjä on myös pelannut kolme kautta monikansallista EBEL-liigaa.

Strömberg on liittynyt KooKoon vahvuuteen sunnuntaina ja pelaa oranssimustissa numerolla 12.

» Lähetä palautetta toimitukselle