Starsin entinen päävalmentaja Jim Montgomery avautui viimeinkin potkuistaan − Taustalla alkoholin liikakäyttöä, johon hän kertoo hakeneensa apua

NHL / Uutinen
Jim Montgomery kommentoi potkujaan ensimmäistä kertaa julkisesti.
Kuva © Getty Images
Dallas Starsin joulukuussa erotettu päävalmentaja Jim Montgomery on kommentoinut ensimmäistä kertaa julkisesti potkujaan. Hän kertoo erottamisensa liittyneen alkoholin väärinkäyttöön, jonka suhteen hän sanoo kääntyneensä ammattiavun puoleen.

Joulukuussa Dallas Starsin päävalmentajan tehtävistä erotettu Jim Montgomery on kommentoinut ensimmäistä kertaa julkisesti potkujaan. Seuran GM Jim Nill oli joulukuussa vaitonainen erottamisen yksityiskohdista ja kertoi päätöksen olevan seurausta Montgomeryn "epäammattimaisesta käytöksestä seuran edustajana".

Dallas Morning News -lehdelle antamassaan lausunnossa Montgomery itse antaa ymmärtää, että erottamisen taustalla vaikuttivat hänen alkoholinkäytöstään johtuvat syyt.

Hän kuitenkin pitää seuran ratkaisua oikeana päätöksenä, joka toimi samalla herätyksenä ammattiavun hakemiseen.

− Seura teki oikean päätöksen. Olin tuottanut pettymyksen niin seurajohdolle, henkilöstölle kuin pelaajillekin mutta ennen kaikkea perheelleni. Potkujen jälkeen minun oli päätettävä, jatkanko vahingollista elämäntapaani vai haenko apua, Montgomery taustoittaa tapahtumia.

− Olen nyt kääntynyt alkoholiongelmaisia ihmisiä auttavien ammattilaisten puoleen ja myös kirjautunut asianmukaiseen hoito-ohjelmaan tullakseni paremmaksi aviomieheksi, isäksi ja valmentajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle