Starsille katastrofi: Tuore norjalaishankinta loisti, mutta loukkaantui − Zuccarello sivussa ensiarvion mukaan useita viikkoja

NHL / Uutinen
Zuccarellon debyytti Starsin paidassa oli kaksijakoinen.
Kuva © Getty Images
Dallas Starsin tuore hyökkääjähankinta Mats Zuccarello loukkaantui ensimmäisessä ottelussaan Starsin riveissä. Alustava arvio toipumisajan pituudelle on vähintään neljä viikkoa.

Dallas Stars hankki norjalaishyökkääjä Mats Zuccarellon, 31, lauantaina vahvistaakseen hyökkäysosastoaan pudotuspelejä silmällä pitäen. Stars kohtasi Suomen aikaa sunnuntai-iltana alkaneessa ottelussa Chicago Blackhawksin, ja Zuccarellon debyytti Starsin paidassa sujui aluksi mallikkaasti. Ensin hän alusti joukkueen 1−0-johtomaalin ja viimeisteli myöhemmin 3−0-osuman.

Ottelun aikana toisessa erässä Zuccarello kuitenkin loukkaantui peittäessään laukausta. Norjalainen suuntaa takaisin Dallasiin, ja joukkueen alustavan arvion mukaan toipumisaika loukkaantumisesta on vähintään neljä viikkoa.

Zuccarello on itse kommentoinut epäilevänsä kätensä olevan murtunut.

Tällä kaudella norjalainen on pelannut ennen siirtymistään Starsiin New York Rangersissa 46 ottelua tehopistein 11+26. Stars-debyytissään hän pelasi heti joukkueen ykkösketjussa vierellään suomalaishyökkääjä Roope Hintz ja Jamie Benn.

» Lähetä palautetta toimitukselle