Stars vahvistui Mats Zuccarellolla − Rangers sai kaksi ehdollista varausvuoroa

NHL / Uutinen
Zuccarello on kerännyt 46 pelissä 37 tehopistettä.
Kuva © Getty Images
Dallas Stars hankki Mats Zuccarellon vahvistamaan hyökkäystään. New York Rangers sai kaksi ehdollista varausoikeutta, jotka voivat parhaimmillaan olla molemmat varaustilaisuuden ensimmäiselle kierrokselle.

New York Rangers kauppasi kärkihyökkääjänsä Mats Zuccarellon Dallas Starsiin. Rangers sai vaihtokaupassa toisen kierroksen varausvuoron tämän vuoden varaustilaisuuteen ja kolmannen kierroksen varausoikeuden vuodelle 2020.

Lisäksi CapFriendlyn mukaan Rangers pidättää Zuccarellon palkasta 30 prosenttia eli 4,5 miljoonan dollarin sopimus vaikuttaa Starsin palkkakattoon vain 3,15 miljoonaa dollaria.

Molemmat Rangersin saamat varausvuorot ovat ehdollisia. Jos Stars etenee pudotuspeleissä kolmannelle kierrokselle ja Zuccarello pelaa vähintään puolet joukkueen peleistä kahdella ensimmäisellä kierroksella, Rangers saa ensimmäisen kierroksen varausoikeuden.

Kolmannen kierroksen varausoikeus muuttuu niin ikään ensimmäisen kierroksen vuoroksi, jos Zuccarello tekee jatkosopimuksen Starsin kanssa. Norjalaishyökkääjä pelaa tällä hetkellä nelivuotisen sopimuksensa viimeistä kautta ja voi jäädä rajoittamattomaksi vapaaksi agentiksi kesällä. 

Zuccarello on pelannut koko NHL-uransa Rangersissa. Varaamaton hyökkääjä siirtyi SHL:stä Rangersiin kaudeksi 2010−11. Parhaalla kaudellaan 2015−16 norjalainen keräsi tehot 26+35.

− Joukkueemme saa huippuhyökkääjän. Hän on sinnikäs ja työteliäs. Erinomaisen peliälynsä ansiosta hän rakentaa peliä hyökkäysalueella vaarallisesti, seuran GM Jim Nill kommentoi hankintaansa.

Aiemmin Stars hankki New Jersey Devilsistä puolustaja Ben Lovejoyn vaihdossa puolustaja Connor Carrickiin.

− Viesti joukkueelle on, että meidän on nyt yritettävä kaikkemme. Hankimme pari kokenutta pelaajaa paikkaamaan puutteitamme. Nyt on aika voittaa pelejä, Nill linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle