Stanley Cup -mestaripuolustaja kertoi Canadiens-fanien törkyviesteistä − "Älkää tulko puhumaan tyylikkyydestä"

NHL / Uutinen
Sergatšov sai nostaa Stanley Cupia ilmaan.
Kuva © Bruce Bennett

Tampa Bay Lightning voitti Stanley Cupin finaalisarjassa Montreal Canadiensin otteluvoitoin 4−1 ja uusi NHL:n mestaruutensa. Floridalaisjoukkueen tähtihyökkääjä Nikita Kutšerovin käyttäytyminen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa nosti myrskyn ja kritiikkiä mestarijoukkuetta alkoi tulvia muun muassa sosiaalisen median kanavissa.

Myöhemmin Lightning-pakki Mihail Sergatšov nosti Twitterissä esiin, kuinka Canadiensin kannattajat olivat ottelusarjan aikana lähetelleet tappouhkauksia sekä pelaajille että heidän perheilleen.

− Älkää tulko puhumaan tyylikkyydestä, kun joukko Canadiensin kannattajia lähettää meille ja perheillemme tappouhkauksia ja muuta iljettävää kamaa.

Sergatšov poisti kuvakaappauksessa näkyvän twiittinsä, mutta kirjoitti sen jälkeen uuden viestin. Hän ilmoitti ,ettei heidän tarvitse todistella kenellekään mitään ja muiden mielipiteet eivät hetkauta.

− Osoitimme jäällä jälleen kerran muiden olevan väärässä. Minulla ei ole mitään muuta kuin kunnioitusta vastustajaa kohtaan, sillä he haastoivat meidät lujasti. Rauhaa, puolustaja kirjoitti.

» Lähetä palautetta toimitukselle