St. Louis Bluesin konkaripakki Bouwmeester tuupertui hengenvaarallisesti kesken ottelun − koko kamppailu päätettiin siirtää

NHL / Uutinen
Jay Bouwmeester pelaa NHL:ssä jo 17. kauttaan.
Kuva © Getty Images
Anaheim Ducksin ja St. Louis Bluesin kohtaamisessa koettiin todellisia kauhunhetkiä, kun Bluesin Jay Bouwmeester menetti tajuntansa tultuaan vaihtopenkille. Tilanteen seurauksena NHL päätti siirtää ottelun vielä määrittelemättömään ajankohtaan.

Anaheim Ducksin isännöimässä kamppailussa St. Louis Bluesia vastaan ehdittiin pelata ainoastaan reilut kymmenisen minuuttia, kun Bluesin konkariosastoa edustava 36-vuotias puolustaja Jay Bouwmeester menetti tajunsa täysin yllättäen tultuaan kentältä vaihtopenkille.

Tilanteen jälkeen Bouwmeesterin luokse saapui välittömästi paikan päällä Anaheimin Honda Centerissä ollut lääkintähenkilökunta ja Bouwmeester siirrettiin kentän ulkopuolisiin tiloihin saamaan hoitoa.

Ensimmäinen erä keskeytettiin ja tietoa Bouwmeesterin tilasta jouduttiin odottelemaan piinallisen kauan, mutta lopulta Blues ilmoitti TV-lähetykseen, että konkaripakki on tajuissaan ja matkalla sairaalaan.

NHL reagoi tilanteeseen ja ottelu päätettiin siirtää pelattavaksi vielä määrittelemättömään ajankohtaan. Ottelu oli keskeytyessään tasatilanteessa 1−1. Maaleista vastasivat Ducksille Adam Henrique ja vierailija Bluesille Ivan Barbašjov.

Bouwmeester on yksi harvoja nykypelaajia, jotka kuuluvat niin sanottuun ”kolmen kullan klubiin”, sillä kokeneen pelurin taskussa on Stanley Cup, olympiakulta ja MM-kulta.

» Lähetä palautetta toimitukselle