St. Louis Blues solmi yksisuuntaiset jatkosopimukset suomalaiskaksikkonsa kanssa

NHL / Uutinen
Niko Mikkola voitti viime keväänä maailmanmestaruuden leijonapaidassa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
St. Louis Blues jatkoi pääasiassa AHL:ssä pelanneiden suomalaistensa sopimuksia.

NHL:n hallitseva mestari St. Louis Blues on tehnyt kahden vuoden pituiset jatkosopimukset suomalaispelaajiensa Ville Husson ja Niko Mikkolan kanssa. Kummankin pelaajan uusi sopimus on yksisuuntainen.

Husson sopimus on arvoltaan 1,5 miljoonaa dollaria ja Mikkolalla 75 000 dollaria enemmän. Lisäksi uusi sopimus Husson kohdalla tarkoittaa sitä, että Blues ei voi lähettää häntä enää AHL:ään ilman siirtolistan läpäisemistä.

23-vuotias viime kevään maailmanmestari Mikkola teki NHL-debyyttinsä tällä kaudella ja yhteensä pelejä Bluesin paidassa on kertynyt viisi, joissa hän on kerännyt yhden syöttöpisteen. AHL:ssä Mikkola on tällä kaudella tehnyt 33 ottelussa tehot 2+9. Kuluva kausi on puolustajalle toinen Pohjois-Amerikassa.

Pian 25 vuotta täyttävä Husso torjuu puolestaan neljättä kauttaan Bluesin organisaatiossa. HIFK-kasvatin NHL-debyytti on vielä tekemättä, vaikka hän on päässyt muutamaan otteeseen Bluesin luukkuvahdiksi. Tällä kaudella Husso on torjunut AHL:ssä 30 ottelussa torjuntaprosentilla 89,8.

» Lähetä palautetta toimitukselle