Sportista tuttu Emil Johansson edustaa seuraavat kaudet TPS:ää − "Tuntuu erittäin hienolta liittyä mukaan historialliseen organisaatioon"

LIIGA / Uutinen
Johansson vietti Sportissa kaksi kautta.
Ruotsalaispuolustaja Johansson tulee Turkuun kaksivuotisella sopimuksella.

Kaksi edelliskautta Vaasan Sportia edustanut puolustaja Emil Johansson on solminut kaksivuotisen sopimuksen Turun Palloseuran kanssa. Viime kaudella ruotsalainen iski Sport-nutussa 43 runkosarjaottelussa tehot 7+17=24. Hän pelasi kautensa loppuun Saksan DEL-liigassa vaasalaisten pelien päätyttyä.

− Tuntuu erittäin hienolta liittyä mukaan historialliseen organisaatioon. Uskon että meillä tulee olemaan iskukykyinen joukkue ensi kaudella. Valitsin TPS:n, koska uskon että täällä on mahdollisuus menestyä joukkueena. Voittaminen on hauskinta jääkiekossa ja sain tuntea tämän, kun voitimme mestaruuden Saksassa. Tämän tunteen takia pelaan jääkiekkoa, Johansson toteaa.

27-vuotias Johansson pelasi ennen Suomeen tuloaan HV71:ssä kahden kauden ajan. Sitä ennen hän pelasi kolmella kaudella AHL:n Providence Bruinsissa. Johansson on Boston Bruinsin NHL-varaus kesän 2014 varaustilaisuudesta seitsemänneltä kierrokselta.

» Lähetä palautetta toimitukselle