Sportin hyökkäykseen täydennystä - Michael Keränen ja Mika Partanen Vaasaan

LIIGA / Uutinen
Keränen vahvistaa seuraavaksi Sportin miehistöä.
Vaasan Sportin hyökkäys vahvistuu liigakokemuksella, kun Mika Partanen ja Michael Keränen liittyvät joukkueeseen.

Sport on tehnyt loppukauden kattavat sopimukset Mika Partasen ja Michael Keräsen kanssa.

Urallaan 334 liigaottelua pelannut Partanen on kiekkoillut alkukaudesta Suomi-sarjassa Porvoon Huntersissa ja yhden KHL-ottelun Jokereissa, jossa teki yhden maalin. Suomi-sarjassa 28-vuotias hyökkääjä tehtaili kuudessa ottelussa tehot 5+10=15.

Keränen on puolestaan ollut alkukauden täysin pelaamatta. Viime kauden 30-vuotias hyökkääjä aloitti Sveitsin pääsarjajoukkue Vispissä, mutta siirtyi kesken kauden HIFK:hon. Liigassa hän iski 34 ottelussa tehot 13+7=20. Kaikkiaan Tappara-kasvatilla on liigaotteluita vyöllään 319 kappaletta.

− Tuloksenteko on ollut meillä haasteellista ja meillä on vahva usko siihen, että molemmat pelaajat pystyvät meitä siinä asiassa auttamaan. Tällä ratkaisulla haetaan myös kilpailua peliajasta ja osan pelaajien heräämistä. Keränen ja Partanen ovat molemmat kokeneita tämän sarjan huippupelaajia, jotka tuovat meille lisävariaatioita ketjukoostumuksiin ja ylivoimapelaamiseen, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Keränen liittyy joukkueeseen tiistaina ja on käytettävissä jo torstain kotiottelussa JYPiä vastaan. Partanen on puolestaan ensin karanteenissa ja pääsee sen vuoksi tulemaan joukkueen mukaan vasta perjantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle