Sportin Mika Järvinen siirtyy AIK:n maalinsuulle

LIIGA / Uutinen
Mika Järvinen ehti pelata Sportissa tällä kaudella vain kolme ottelua.
Kuva © Jarno Hietanen
Ruotsin toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelaava Tukholman AIK on hankkinut maalivahti Mika Järvisen Sportista. Lainasopimus on loppukauden mittainen, mutta siinä on kahden viikon koeaika.

Mika Järvisen pelit jatkuvat Allsvenskanin Tukholman AIK:ssa. Sport lainaa Järvisen Ruotsiin loppukauden mittaisella sopimuksella, jonka mukaan AIK:lla on oikeus purkaa sopimus kahden viikon jälkeen.

Järvinen paikkaa tukholmalaisten maalivahtiosastolla Johannes Jönssonia, joka on henkilökohtaisten syiden vuoksi toistaiseksi sivussa.

– Järvinen on kokenut maalivahti, joka sopii hyvin tähän tilanteeseen. Hän pitää haasteista ja haluaa auttaa meidät takaisin voittojen tielle, arvioi AIK:n maalivahtivalmentaja Christopher Heino Lindberg.

Seitsenkertainen Ruotsin mestari AIK on valahtanut Allsvenskanin jumbosijalle. Se on jo kymmenen pisteen päässä putoamiskarsintaviivasta.

Järvinen on pelannut aiemmin Liigaa KalPassa, HPK:ssa, Jokereissa ja Sportissa, jossa hän aloitti tänä syksynä viidennen kautensa. Ulkomailla Järvinen on torjunut yhdet kaudet Venäjällä ja Saksassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle