Sportille valtava takaisku pudotuspelikilpailussa – Simon Hjalmarsson sivussa runkosarjan loppuun saakka

LIIGA / Uutinen
Hjalmarsson on kantanut kultakypärää suurimman osan vaasalaisten kaudesta.
Lauantain Pelicans-ottelussa loukkaantunut Simon Hjalmarsson on sivussa runkosarjan loppuun saakka.

Sport tiedotti maanantaina ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarssonin olevan sivussa kaukaloista kuuden viikon ajan. 35-vuotias hyökkääjä loukkaantui vaasalaisten lauantaisessa ottelussa Pelicansia vastaan blokattuaan päätöserässä laukauksen. Hän ei palannut enää kaukaloon ottelussa.

Kuuden viikon toipumisennuste tarkoittaa sitä, että Hjalmarsson tulee mitä todennäköisimmin olemaan sivussa runkosarjan loppuun saakka. Liigan runkosarjan päätöskierros pelataan 12. maaliskuuta.

Hjalmarsson on ollut yksi vaasalaisten kantavista voimista kuluvalla kaudella. Joukkueen paras pistemies on tehtaillut 44 otteluun 41 (14+27) tehopistettä. Hän on kantanut Sportin kultakypärää suurimman osan kaudesta.

Vaasalaisseuran tiedotteessa kerrotaan myös, että toinen ruotsalaistähti, joulukuussa loukkaantunut Jens Lööke on sivussa vielä kahden viikon ajan ja puolustaja Teemu Suhosen paluuennusteeksi on kerrottu viikko.

Sport on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa sijalla 12, kolmen pisteen päässä TPS:n hallussa olevasta viimeisestä pudotuspelipaikasta. Vaasalaiset kohtaavat alkaneella viikolla SaiPan ja KooKoon vieraissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle