Sportille 15. ulkomaalaispelaaja − puolustaja Zack Hayes vaasalaismiehistöön

LIIGA / Uutinen
Sport saa lisää ulkomaalaisvoimaa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Hayes on pelannut pitkään AHL:ssä. 24-vuotias puolustaja on käväissyt myös NHL-kaukaloissa.

Sport on solminut vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Zack Hayesin, 24, kanssa. Tarve hankinnalle tuli Valtteri Hietasen loukkaannuttua.191-senttinen ja 99-kiloinen pakki on pelannut pitkään AHL:ssä. Viime kaudella hän pelasi NHL:n farmiliigassa kolmessa eri joukkueessa 43 runkosarjaottelua tehoin 3+5.

− Käytyjen keskustelujen ja tehdyn taustatyön jälkeen, olin vakuuttunut siitä, että hänestä saamme etsimämme pelaajan vahvistamaan jo ennestään hyvää joukkuettamme. Zack on nuoresta iästään huolimatta pystynyt pelaamaan jo useamman vuoden ammattilaisena, korkealla tasolla. Jämäkän puolustuspelin lisäksi uskon, että hän pystyy entisestään kehittämään kiekollista peliään, ja saamme hänestä myös kovaa ja nopeasti laukovan viiva pelotteen, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski tiedotteessa.

Hayes on urallaan pelannut viisi kautta juniorisarja WHL:ssä. AHL:ää hän on tahkonnut yhteensä 132 runkosarjaottelun verran kolmen kauden aikana. NHL:ssä hän on piipahtanut kolmessa ottelussa Vegas Golden Knightsin takalinjoilla.

Vaasalaisten miehistössä on hurja määrä ulkomaalaisia. Kanadalainen on Sportin 15. ulkomaalaispeluri.

Muokattu: 20.9.2023, kello 20.31: Muokattu Hayesin etunimen kirjoitusasu.

» Lähetä palautetta toimitukselle