Sport vahvistuu tutulla paluumuuttajalla − Simon Suoranta palaa kotkapaitaan

LIIGA / Uutinen
Simon Suoranta on Sportin oma kasvatti.
Kuva © Timo Savela
Liigan jumbosijalla majaileva Vaasan Sport saa toivottua vahvistusta hyökkäyspäähänsä, kun oma kasvatti Simon Suoranta palaa seuraan.

Liigan jumbojoukkue Vaasan Sport vahvistuu hyökkääjä Simon Suorannalla. Hänen uusi sopimuksensa kotkapaitojen kanssa kattaa loppukauden. Suoranta siirtyy Vaasaan TPS:stä.

Suoranta on Sportin oma kasvatti, mutta ei ole kuitenkaan aiemmin pelannut joukkueessa ammattilaistasolla. Liiga-kokemusta Suorannalla sen sijaan on Ässien, TPS:n ja Kärppien riveistä.

– Hienoa saada Simon vihdoin takaisin Vaasaan ja Sportin riveihin. Suoranta on monipuolinen pelaaja tuoden leveyttä ja kokemusta hyökkäyspäähän, sekä myös erikoistilannepelaamiseen, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Tämä ratkaisu oli kummallekin osapuolelle sopiva tässä tilanteessa. Toivotamme Simonille onnea ja menestystä uusiin haasteisiin, sanoo puolestaan TPS:n pelaajatarkkailijana toimiva Tomi Kallio.

Sport on vielä ainakin matemaattisesti mukana pudotuspelitaistossa. Jumbosijalla majaileva Vaasan ylpeys on tällä hetkellä paikan kevään peleissä takaavasta kymmenennestä sijasta jäljessä 15 pistettä, kun pelejä on jäljellä 18.

Vaasalaiset pelaavat tällä viikolla kahdesti. Keskiviikkona joukkue matkaa Nordikselle HIFK:n vieraaksi ja lauantaina puolestaan kotona Kuparisaaressa vastaan asettuu Ilves. Sportin tiedotteen mukaan Suoranta on käytettävissä jo tämän viikon otteluissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle