Sport vahvisti puolustustaan kahdella jatkosopimuksella

LIIGA / Uutinen
Juho Tommila teki kahden vuoden jatkosopimuksen Sportin kanssa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Vaasan Sport teki vuoden jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa. Joukkue käytti myös Olli Vanttajan sopimuksen option, ja nuori puolustaja jatkaa Vaasassa seuraavat kaksi kautta.

Vaasan Sport on tehnyt kaksi jatkosopimusta puolustukseensa. Juho Tommila jatkaa Vaasassa vuoden jatkosopimuksella. Olli Vanttaja jatkaa joukkueessa sen sijaan vielä kaksi kautta.

21-vuotias Vanttaja pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Liigassa. Loukkaantumisista tällä kaudella kärsinyt puolustaja on esiintynyt vaasalaisten riveissä 29 ottelussa syöttäen niissä kaksi maalia. Edeltävinä kausina Vanttaja on pelannut lähinnä U20-sarjaa Kärppien joukkueessa.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kehuu nuorta puolustaa Sportin tiedotteessa.

− Vanttaja on tullut hyvin sisään miesten peleihin ja halusimme ehdottomasti hänen jatkavan meillä myös ensi kaudella. Nuori potentiaalinen pelaaja, jolla parhaat vuodet edessäpäin. Olli tekee vahvasti töitä päivästä toiseen hänellä on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin

28-vuotias Tommila pelaa kolmatta kauttaan Vaasassa. Tällä kaudella hän on pelannut 50 ottelua tehoin 4+9. Tommila on pelannut urallaan Liigaa Sportin ohella myös Lukossa ja Ässissä. Hän on pelannut yhteensä Liiga-ottelua ja tehnyt niissä tehot 17+45.

– Tommila on pelannut erittäin hyvän ja ehjän kauden. Varma suorittaja, joka on pitänyt hyvän tason jokaisessa pelissä. Juho tulee olemaan tärkeä pala myös ensi kauden puolustusta, Jämsä kuvailee kokenutta puolustajaa,

» Lähetä palautetta toimitukselle