Sport sopimuksiin kahden raatajansa kanssa - konkarihyökkääjä Riska jatkaa Vaasassa

LIIGA / Uutinen
Riska kantaa kotkapaitaa yllään ensi kaudellakin.
Kuva © Jarno Hietanen
Sport on solminut jatkosopimukset Filip Riskan sekä Aaro Vidgrenin kanssa.

Hyökkääjäkaksikko Filip Riska- Aaro Vidgren jatkaa Sportin riveissä. Molemmat tekivät vaasalaisseuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Kokeneelle Riskalle tuleva kausi on kolmas peräkkäinen sekä kaikkiaan seitsemäs Sportin paidassa. Kolme suomenmestaruuttakin urallaan voittanut 36-vuotias hyökkääjä on kuluvalla kaudella tehnyt Liigassa 35 ottelussa tehot 1+4.

− Filip on erittäin tärkeä pelaaja Sportille niin kopissa kuin kaukalossa. Pelaa roolinsa todella hyvin ja hämmentää kokemuksella vastustajia pelistä toiseen, kuvaili Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Viime kaudeksi vaasalaisryhmään Lukosta siirtynyt Vidgren on puolestaan tällä kaudella viimeistellyt 49 ottelussa kaksi maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

− Aaro on erittäin työteliäs pelaaja ja sitä kautta hyvin Sportin näköinen pelaaja. Alivoimapelaamisessa hyvä, blokkaa uhrautuvasti kiekkoja ja suojaa hyvin kiekkoa sen saadessaan. Uskomme, että Vidgren pystyy ottamaan askeleita vielä parempaan suuntaan tulevilla kausilla, Jämsä kommentoi.

Vidgrenin ja Riskan lisäksi vaasalaisseura kertoi solmineensa jatkosopimukset myös Lari Heikkisen sekä Turo Asplundin kanssa. Kummankin sopimus on yksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle