Sport solmi kolmannen merkittävän jatkosopimuksen – tehohyökkääjä Simon Hjalmarsson jatkaa Vaasassa

LIIGA / Uutinen
Simon Hjalmarsson on pelannut tehokkaan syyskauden.
Vaasan Sport teki merkittävän jatkosopimuksen, kun ruotsalaishyökkääjä Simon Hjalmarsson nähdään Vaasassa kahtena seuraavana kautena.

Vaasan Sport solmi ruotsalaisen Simon Hjalmarssonin, 33, kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Erinomaisesti pelannut hyökkääjä on tehnyt 26 ottelussa tehot 8+20 ja on jaetulla pistepörssin kärkipaikalla.

Päävalmentaja Risto Dufva kehuu Hjalmarssonia Iltalehden haastattelussa.

– Hjalmarsson on valmentajan toivepelaaja, ikään kuin laidassa pelaava sentteri. Kaikki käy ja saa vielä ekstrat päälle. Erittäin hyvä kentällä ja tasapainoinen kentän ulkopuolella. Minulla on ollut kotimaisia huippupelaajia, kuten Ville Vahalahti tai Jarkko Immonen. Hjalmarssonin nostaisin samalle tasolle.

Hjalmarsson siirtyi kuluvaksi kaudeksi Vaasaan ICEHL:ssä pelaavasta Graz99ersistä. Hän on ollut urallansa voittamassa MM-kultaa, MM-pronssia, SHL-mestaruuden ja 3 CHL-mestaruutta.

Vahvasti ruotsalaispelaajiin luottava Sport on jo aiemmin solminut jatkosopimukset Jens Lööken ja Axel Holmströmin kanssa, joista jälkimmäinen on niin ikään Liigan pistepörssin kärkipaikalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle