Sport saavutti negatiivissävytteisen seuraennätyksen – joukkue pelasi 2000-luvun neljänneksi pisimmän ajan ilman tehtyä maalia

LIIGA / Uutinen
Risto Dufvan luotsaama Sport liiteli pitkässä maalittomassa putkessa.
Kuva © Juuso Koro
Sport on jäänyt kolmessa edellisessä ottelussa ilman maalia. Maalittoman putken katkoi Emil Johansson. Putki kesti yhteensä 228:49 minuuttia. Se on Sportin seuraennätys.

Vaasan Sportilla oli takanaan ennen perjantai-illan ottelua viiden ottelun tappioputki. Näissä otteluissa joukkue oli onnistunut maalinteossa ainoastaan kerran. Kärppiä vastaan pelatussa ottelussa viime keskiviikkona maalin onnistui iskemään Axel Holmström ja sen jälkeen maaliton ottelu on kestänyt kokonaiset kolme ottelua.

Sport rikkoi seuraennätyksensä, sillä edellinen putki ilman maalia kesti 212.06 minuuttia. Sportin kannalta negatiivissävytteisen putken katkaisi Emil Johansson perjantain ottelussa JYPiä vastaan. Kokonaisuudessaan putki kesti 228.49 minuuttia. Se on 2000-luvun neljänneksi pisin koko Liigassa.

Liigassa pisimmän maalittoman putken on kellottanut JYP vuonna 2005, jolloin nollaputki kesti yhteensä 298.18 minuuttia. 

» Lähetä palautetta toimitukselle