Sport rakensi tulevaisuuttaan viiden jatkosopimuksen myötä − Niko Hovinen ja Riskan veljekset jatkavat Vaasassa

LIIGA / Uutinen
Niko Hovinen jatkaa Sportin veräjällä.
Vaasan Sport on solminut viisi jatkosopimusta. Kolme niistä kattaa ensi kauden ja kaksi jatkopahvia ulottuvat kahden kauden yli.

Sport on tehnyt yhden kauden jatkosopimukset ykkösmaalivahtinsa Niko Hovisen, puolustaja Valtteri Viljasen ja hyökkääjä Filip Riskan kanssa. Filipin veli Erik Riska puolestaan solmi yhdessä Roope Talajan kanssa kahden kauden jatkosopimukset.

Hovinen tuli mukaan kesken kuluvan kauden, kun Mika Järvinen lähti Sportista. Kotkapaitojen toisena vahtina torjuu ruotsalainen Stefan Steen.

− Niko hyppäsi mukaamme kesken kauden "kylmiltään" – hän on haastavan alun jälkeen ollut erittäin varma ja tasainen suorittaja. Kokenut ammattilainen, joka haluaa nyt pysyvyyttä uralleen ja hänellä on vahva aikomus pelata vielä monta vuotta kovalla tasolla. Hovisen on osoittanut olevansa ykkösmaalivahdin tontin arvoinen pelaaja, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedotteessa.

Riskan veljekset ovat rutinoituneita liigapelaajia ja Jämsä totesi Erik Riskan kuuluvan jo joukkueen "omiin pelaajiin". Erik Riskaa, kuten hänen veljeään Filipiä Jämsä tituleeraa esimerkin näyttäjiksi.

− Filip on tullut erinomaisesti sisään joukkueeseen ja tuonut juuri niitä asioita mitä häneltä odotimme. Kokenut, kolmen Suomenmestaruuden mies on hoitanut roolinsa viimeisen päälle ja on kentän lisäksi tärkeä kaveri kopin puolella. Viime kauden onnistumiset HPK:ssa toivat selkeästi lisäaikaa ja uutta potkua Fippon uralle – hän on kovassa kunnossa ja erittäin motivoitunut pelaamaan jatkossakin Sport-logolle.

» Lähetä palautetta toimitukselle