Sport-puolustuksessa poissaolohuolia − kevään pronssimitalisti Juuso Pulli paikkaajaksi

LIIGA / Uutinen
Pulli jatkaa uraansa Vaasassa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Sport täydentää puolustustaan Ilveksessä viime kaudella kiekkoilleella Juuso Pullilla. Vaasalaisryhmän alakerrasta yksi pelaaja on loukkaantuneena ja muutamien pelaajien tilanne on avoin.

Juuso Pulli siirtyy Sportiin yksivuotisella sopimuksella. Puolustajahankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä vaasalaisryhmän puolustus kärsii tällä hetkellä loukkaantumisista.

Bine Mašič on sivussa loukkaantumisen vuoksi ja meillä on muutama muukin epävarma tilanne puolustuksessa, joihin jouduttiin reagoimaan. Onneksi Pulli oli vapaana, näin saamme hyvän ja kovan peruspakin kokoonpanoomme. Hän tuo vakaata peruspeliä, vahvaa puolustuspeliä, kovuutta ja alivoimaosaamista, kommentoi Sportin urheilujohtaja Markus Jämsä.

Kouvolalaislähtöinen Pulli on pelannut urallaan Liigaa aiemmin kaikkiaan kuudella kaudella 224 ottelun verran. Hänen seurojaan ovat olleet JYP, Tappara sekä viimeisimmäksi Ilves. 30-vuotias puolustaja on luutinut urallaan myös Tanskassa sekä Itävallassa pääsarjassa ja kakkostasolla.

Viime kauden Pulli aloitti Mestiksen IPK:ssa, josta siirtyi marraskuussa Ilveksen riveihin. Runkosarjassa hän teki 29 ottelussa tehot 2+4=6. Pudotuspeleissä seitsemän ottelua tuottivat yhden maalin. Kauden päätteeksi Pulli sai kaulaansa SM-pronssimitalin.

» Lähetä palautetta toimitukselle