Sportin pelaajistossa muutoksia - Foster lähtee joukkueesta, Claireaux uutena mukaan

LIIGA / Uutinen
Claireaux on pelannut Liigassa aiemmin Lukossa.
Kuva © Timo Savela
Vaasan Sportin ja kanadalaishyökkääjä T.J Fosterin tiet eroavat. Vaasalaisjoukkue saa riveihinsä myös uuden nimen, kun hyökkääjä Valentin Claireaux liittyy ryhmään.

T.J. Foster siirtyi Sportiin täksi kaudeksi Norjan pääsarjajoukkue Frisk Askerista. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus oli 1+1-vuotinen ja siihen sisältyi syyskuun loppuun ulottuva koeaika, joka ei tuottanut tulosta. Foster pelasi harjoituskaudella kahdeksan ottelua, joissa teki yhden maalin. Liiga-pelejä hän sai vyölleen vain yhden.

Fosterin lähdön lisäksi vaasalaisryhmä kertoi tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen ranskalaishyökkääjä Valentin Claireaux'n kanssa. Sopimus sisältää lisäksi lokakuun loppuun kestävän koeajan.

Claireaux on kiekkoillut Suomessa aiemminkin neljän kauden ajan. Kaksi ensimmäistä kautta menivät Mestiksessä LeKin sekä KeuPan riveissä ja kaksi jälkimmäistä Liigassa Lukossa. Viime kaudella 27-vuotias hyökkääjä iski raumalaisjoukkueessa 52 ottelussa tehot 3+5.

Claireaux kuuluu Ranskan maajoukkueen vakiokasvoihin ja hän on pelannut urallaan myös neljät MM-kilpailut. Viime keväänä Tanskassa pelatuissa kisoissa hän keräsi seitsemässä ottelussa tehot 1+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle