Sport palkitsi tehokkaasti esiintyneen Teemu Suhosen jatkosopimuksella

LIIGA / Uutinen
Teemu Suhonen on ollut todella tehokas Sport-pakistossa.
Kiekollinen puolustaja saapui Vaasaan alun perin paikkaamaan loukkaantumisia, mutta hyvät otteet kaukalossa toivat 34-vuotiaalle Suhoselle jatkosopimuksen.

Vaasan Sport on solminut puolustaja Teemu Suhosen, 34, kanssa loppukauden mittaisen jatkosopimuksen, tiedottaa vaasalaisseura verkkosivuillaan.

Yli 300 Liiga-ottelun Suhonen saapui lokakuun alussa Vaasaan paikkamaan Sportin ohutta puolustuskalustoa. Sopimus kesti aluksi maajoukkuetaukoon asti, mutta sitä päätettiin yhteisymmärryksessä jatkaa.

– Tiesimme, mitä saamme, kun palkkasimme Teemun paikkaamaan meidän puolustuksessamme tapahtuneita loukkaantumisia. Hän osoitti heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen, että hän on hyvässä kunnossa, ja valmis pelaamaan isossa kiekollisessa roolissa, johon eniten apuja tarvitsimme. Olen erittäin tyytyväinen, että onnistuneen kuukauden sopimusjakson jälkeenkin saimme Teemun pidettyä Sportissa, kertoo Vaasan Sportin urheilujohtaja Herkko Koski tiedotteessa.

Kiekollinen puolustaja on ollut Sportissa todella tehokas. Yhdeksässä ottelussa Suhonen on tehtaillut peräti 10 tehopistettä.

Vaasalaisten seuraava ottelu on keskiviikkona, jolloin kotkapaidat matkustavat Poriin Ässien vieraaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle