Sport luovutti ja lähtee tyhjentämään – "Säästötoimenpiteillä saamme paikattua ainakin osan puuttuvista ottelutuotoistamme"

LIIGA / Uutinen
Sportin pelaajat ovat kaupan ja vuokrattavana.
Kuva © Juha Lahti

Sport ilmoitti lauantaina, että se aikoo myydä ja vuokrata osan pelaajistaan ennen 15. helmikuuta kello 23.59 umpeutuvaa siirtotakarajaa. Joukkue on tällä hetkellä yhdeksän pisteen päässä pudotuspeliviivasta.

− Pudotuspeleistä ulos jääminen toisena kautena peräkkäin on sekä erittäin harmillista että kallista. Näillä säästötoimenpiteillä saamme paikattua ainakin osan puuttuvista ottelutuotoistamme. Liiga on ollut tänä kautena historiallisen kovatasoinen, ja vaikka joukkue on pelannut hetkittäin erittäin hyvää kiekkoa, se ei ole riittänyt, sanoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén tiedotteessa.

Sport kertoi loppuvuodesta 2022 uudessa strategiassaan yhdeksi pääkohdista oman pelaajakehityksen ja sen myötä menestymisen. Vaasalaisseuran hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen totesi, että loppukauden peliliikkeet tehdään tulevaisuuden talous edellä.

− Urheilullinen tulos harmittaa ja vaikuttaa myös seuran talouteen. Tämän lisäksi koronavuodet iskivät Vaasan Sportin liiketoimintaan erittäin huonoon aikaan. Uuden areenan piti olla uuden alku, mutta koronasta alkoikin rajoitusten aika – saimme kaikki investointikustannukset syliimme, mutta uuden areenan uutisarvo ja tulovirrat jäivät tulematta, Hiltunen sanoi.

Hiltunen totesi myös, että uskoo Sportin pystyvän tarjoamaan yleisölle kiinnostavia tapahtumia. Kärkipelaajien lähdön myötä seuran omille junioreille avautuu näytönpaikkoja.

Muokattu: 11.2.2023, kello 17:51: Siirtotakarajaksi korjattu oikea ajankohta.

» Lähetä palautetta toimitukselle