Sport löysi uuden urheilujohtajan − Herkko Koski aloittaa toukokuussa

LIIGA / Uutinen
Sport palkkasi Herkko Kosken uudeksi urheilujohtajakseen.
Kuva © Juha Lahti
Sport tiedotti palkanneensa Herkko Kosken uudeksi urheilujohtajakseen. Koski aloittaa työnsä toukokuussa.

Herkko Koski on Sportin uusi urheilujohtaja. Koski aloittaa työnsä Vaasassa toukokuussa. Koski on toiminut Juniori-KalPassa urheilujohtajana, sekä SRJY:n eli Pelaajayhdistyksen jääkiekkolehtorina. Hänellä on kokemusta myös Lukon ja KalPan juniorijoukkueiden valmennuspäällikkön rooleista.

Sport määrittelee uudeksi strategiakseen panostuksen erityisesti urheilulliseen menestykseen ja alueensa pelaajien kehittämiseen Liiga-tasolle. Kokonaisuuden johtaminen on Kosken vastuulla.

− Olemme talven aikana kartoittaneet toimenkuvaan sopivia henkilöitä ja tehneet tarkkaa taustatutkimusta. Tätä työtä on tehty tiiviisti Junior Sportin hallituksen sekä Vaasan Sportin Liigajoukkueen kanssa, kommentoi rekrytointiprojektista vastuussa ollut Vaasan Sportin hallituksen jäsen Filip Riska seuran nettisivuilla.

− Hienoa, että loppumetreillä saimme mukaan Oskar Osalan ja Mikko Mannerin tuomaan omaa näkemystään asiaan, joten hyvällä tiimillä on valintaa tehty. Valintamme seuran uudeksi urheilujohtajaksi on Kuopiosta saapuva Herkko Koski, Riska jatkaa.

− Herkko on osoittanut kykenevänsä toteuttamaan vastaavia projekteja onnistuneesti. Tavoitteemme ja unelmamme on, että jossain vaiheessa saamme omia, sekä alueen junioreita edustusjoukkueeseen, jotka ovat käyneet junioripolkumme läpi. Kyseessä on useampivuotinen projekti, jonka etenemistä seurataan tarkasti erilaisin välitavoittein, kertoo Riska.

− Olen erittäin innoissani, että saadaan Herkko Vaasaan. Hänellä on valtava eksperttiisi junioripuolelta, joka on itselleni henkilökohtaisestikin tärkeä asia. Hän on parhaassa iässä ja tehnyt jo ison, onnistuneen uran kiekkopuolella, sanoo Osala seuran sivuilla.

− Meillä on tarjolla Herkolle iso haaste ja mahtava saada noin äärimmäisen motivoitunut henkilö sitä hoitamaan. Herkko pystyy osaamisellaan sparraamaan myös seuran juniorivalmentajia, toteaa Osala.

» Lähetä palautetta toimitukselle